Espuls

Pershendetje,

Kam marre espuls ne Malte me date 14 korrik 2019 per qendrim te tejkaluar me 21 dite. Problemi eshte se jam penalizuar me 3 vite. A ka ndonje menyre qe mund te ulet koha e denimit?

Faleminderit,


Qytetari: a. k. Data: 13 June , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Espuls”

  1. Pershendetje. Mundesite qe ndalimi i hyrjes ne zonen Shengen te hiqet jashte afatit jane shume te vogla. Per kete ju duhet te beni nje kerkese zyrtare prane autoriteteve kompetente ne Malte. Qe kerkesa juaj te kete mundesi per te marre nje pergjigje pozitive, do t’ju duhet te keni nje ndryshim te rendesishem te rrethanave dhe nje arsye se perse e kerkoni kete gje. Te tilla jane nje kontrate pune, apo bashkim familjar. Gjithsesi ne cdo rast, kjo varet nga vleresimi teresor i rrethanave nga ana e autoriteteve te Maltes, si persa i perket arsyeve te dhenies se ndalimit, ashtu edhe atyre te paraqitura me kerkesen.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet