Expuls ne Belgjike

Pershendetje.
Une kam ex pulsi 8 vjet per te gjitha vendet Schengen.
Pyetja,:A me pengon ky ekspuls per te shkuar ne Amerike.
Faleminderit


Qytetari: A. Z. Data: 4 October , 2019, Kategoria: Levizje jashte vendit.

One response to “Expuls ne Belgjike”

  1. Pershendetje. Udhetimi ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes per shtetasit shqiptar eshte i rregulluar me regjimin e vizave. Nese ju keni vize amerikane, ndalimi ne Schengen nuk ju pengon. Nese nuk e keni kete vize, do t’ju duhet te aplikoni prane Abmasades se SHBA per t’u pajisur me vize, sipas rregullave perkatese dhe eshte e drejte e autoriteteve amerikane t’ju pajisin ose jo me vize.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet