Espuls në greqi

Pershendetje, para 4 vitesh kisha mar një espuls nga policia e shtetit grek dhe me thanë që për 3 muaj iken automatikisht emri nga lista e zezë.
Espuls-in e kisha pa vënë datë 5 vjeçare për të hyre ne zonën shengen thjesht çështje 30 ditore thoshte mbishkrimi në vulën e marre ne doganën greke.

a eshte hequr kjo mase? si ta verifikoje? nese jo, cfare procedurash duhet te ndjeke?


Qytetari: A. K. Data: 17 September , 2019, Kategoria: Levizje jashte vendit.

One response to “Espuls në greqi”

  1. Pershendetje1
    Per ta verfikuar i dergoni nje kerkese organeve/institucionit kompetent ne Greqi ku kerkohet vertetimi i mbarimit te ekspulsit .

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet