Emigrim femije me prinder te ndare

Pershendetje,

Ish-bashkeshortja ime po emigron ne SHBA. Kemi nje femije bashke dhe kerkon ta marre edhe ate me vehte. Ju lutem me thoni si procedohet ne keto raste? Faleminderit,


Qytetari: E. L. Data: 22 February , 2021, Kategoria: Familjare, Levizje jashte vendit.

One response to “Emigrim femije me prinder te ndare”

  1. 1

    Pershendetje
    Nese femija eshte i mitur, ish-bashkeshortja juaj nuk mund te levize jashte shtetit me femijen pa autorizimin tuaj me shkrim. Nese ju refuzoni dhenien e autorizimit, ish-bashkeshortja ka te drejte t’i drejtohet gjykates ku ka vendbanimin per leshimin e ketij autorizimi, para se ciles duhet te shpjegoje arsyet e levizjes, kohen e qendrimit, si dhe te argumentoje sesi kjo eshte ne interesin me te larte te femijes. Falminderit,

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet