Ekzekutimi permbarimor

Pershendetje,

Kam dorezuar vendimet e gjykates per ekzekutim tek perbarimi shteteror dhe ata nuk kane dorezuar akoma prej 23 muajsh njoftimin per ekzekutim vullnetar. U justifikuan se nuk dinin adresen e te paditurit dhe pas saktesimit thane ok, mos ki merak. Edhe pse kaloi 1 muaj nga kjo fjale e tij, akoma nuk e kane nisur njoftimin per pension ushqimor. Cfare mund te bej se po me zvarritin? Faleminderit,


Qytetari: K. M. Data: 24 July , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Ekzekutimi permbarimor”

  1. Pershendetje,

    Nese ju pretendoni per mosveprim te zyres permbarimore, atehere ju mund t’i drejtoheni me ankese Ministrise se Drejtesise. Pervec Zyres Permbarimit Gjyqesore Shteteror, ju mund te drejtoheni per ekzekutimin e vendimit gjyqesor edhe prane zyrave te permbarimit privat.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet