Ekspulsionet

Mirembrema. Isha i interesuar me heq nje ekspuls qe e kam marr ne vitin 2013. Cfare procedure duhet te ndjek? Faleminderit,


Qytetari: A. A. Data: 11 December , 2019, Kategoria: Levizje jashte vendit.

One response to “Ekspulsionet”

  1. Pershendetje,
    Se pari duhet te paraqisni nje kerkese per informacion prane shtetit qe ju ka dhene ekspuls, per te pare nese i ka perfunduar apo jo afati.
    Nese afati ka perfunduar, pergjigjia qe ju vjen, eshte e vlefshme per te dale serish jashte vendit. Nese afati i ekspulsit nuk ka kaluar, duhet te shikoni kushtet konkrete te vendit qe ju ka dhene ekspuls dhe rastet se kur ai mund te hiqet dhe te paraqisni nje kerkese me shkrim. Kerkesat mjafton te hartohen ne gjuhen angleze, ose ne gjuhen e vendit dhe i nisni me ane te sherbimit postar.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet