Ekspuls

A mund te hiqet para kohe ekspulsi qe kam marre nga Franca me qellim per te ikur ne Angli para 3 muajve?


Qytetari: I. S. Data: 21 January , 2020, Kategoria: Levizje jashte vendit.

One response to “Ekspuls”

  1. Pershendetje,
    Ju mund te beni kerkese prane autoriteteve franceze per te kerkuar heqie te ekspulsit para kohe. Mundesite qe ekspulsi te hiqet para kohe jane shume te vogla dhe duhet te kesh shkaqe te arsyeshme per ta bere kerkese.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet