Ekspuls ne shtetin Italian

Pershendetje ,ne mars te vitit te kaluar kam mare ekspuls ne shtetin italian pasi jam ndaluar me dokumenta false rumune.Ku mund te drejtohemi per te verifikuar kohezgjatjen e ekspulsit pasi nuk kemi asnje dokumentacion qe e percakton periudhen qe kemi mare ekspuls ?


Qytetari: M. R. Data: 30 January , 2020, Kategoria: Levizje jashte vendit.

2 responses to “Ekspuls ne shtetin Italian”

  1. Mund ti drejtohesh zyrtarisht (edhe ne rruge postare) Ministrise se Brendshme Italiane per kete informacion

  2. Erald Llanaj Erald Llanaj says:

    Qe te heqesh ekspulsin nga shteti italian fillimisht duhet te beni nje kerkese ne Ministrine e brendshme Italiane per te verifikuar dhe sa eshte afati i ketij ekspulsi dhe per arsyen perse eshte vene. Nese afati i ekspulsit ka kaluar atehere duhet te beni nje kerkese po ne Ministrine e brendshme Italiane per heqjen nga sistemi SIS te emrit tuaj, gjithmone nese ka kaluar afati i ndalimit ne zonen shengen dhe nese nuk ka nje vendim penal nuk rast te kundert nuk mund te ndiqen keto hapa.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet