ekspuls ne Maqedoni

JAM SHTETAS SHQIPETAR DHE KAM MARR NJE EKSPULS PER NJE VIT NE VITIN 2017 NE SHTETIN E MAQEDONISE SE VERIUT. CILIT INSTITUION DUHET TI DREJTOHEM QE TA FSHIJ NGA SISTEMI KETE EKSPULS.

FALEMINDERIT!

Qytetari: D.B.
Data: 31 Korrik 2023, Kategoria: Administrative

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje,
    Me perfundimin e afatit te ndalimit per hyrjen ne zonen ku keni marre expuls kryhet automatikisht fshirja e tij ne sistem. Megjithate, pavaresisht kesaj, nga autoritetet kufitare ne Shqiperi, apo jashte, mund te kerkohet konfirmimi per kete perfundim. Prandaj eshte e rekomandueshme qe ju te merrni nje pergjigje zyrtare qe konfirmon perfundimin e ndalimit per hyrjen. Per kete mund t’i drejtoheni drejtperdrejte autoriteteve te Maqedonise se Veriut, vete, apo nepermjet nje perfaqesuesi ligjor.
    Faleminderit!

Lini një Përgjigje