Ekspuls ne Hollande

Pershendetje!

Kam marre nje espuls ne Hollande. Kam lejeqendrimi ne Kroaci dhe kontrate pune. A mundem te kaloj ne Kroaci, te shkoj te puna?


Qytetari: a. h. Data: 27 September , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Ekspuls ne Hollande”

  1. 1

    Pershendetje
    Nese ndalimi qe ju keni eshte vetem per Hollanden dhe jo per shtetet e tjera qe bejne pjese ne zonen Shengen ju mund te levizni lirisht.
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet