Ekspuls

Un jam AZ. Arsyeja pse po ju shkruaj këtë email është për një çështje që më ka ndodhur mua kohët e fundit, nga viti 2017 deri në janar të vitit 2021 kam qenë në Swedi Stockholm, në vitin 2017 un kam marr një numër që quhet Cordination Nambër, që do të thotë numër për të paguar taksa në shtet kur merr rrogën, gjat këtyere viteve un kam punuar dhe kam paguar taksat rregullisht, në 15 janar të 2021 më kapi Policia në punë dhe mbas një interviste në rajonin e Policis më than që duhet të lej Swedin dhe më kane vëne ekspuls. Pyetja ime është tani nëse ka ndonjë mundësi për ta apeluar këtë çështë me ndonjë gjykate europiane?? Sepse mbas këtyre viteve që kam paguar takse nuk është e drejte të marr dhe ekspuls për gjith Europën për 4 vjet!! Ka ndonjë shans apo mundësi apelimi?


Qytetari: A. Z. Data: 17 February , 2021, Kategoria: Levizje jashte vendit.

One response to “Ekspuls”

  1. Pershendetje. Ceshtja qe ju shtroni rregullohet nga legjislacioni suedez dhe ai i Bashkimit Europian. Ju duhet t’i drejtoheni nje avokati qe ka njohuri specifike dhe eshte i autorizuar qe te veproje ne keto juridiksione te huaja.
    Juristionline ofron keshillim ligjor per te drejten dhe legjislacionin shqiptar.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet