Ekspuls

Pershendetje,
Ne vitin 2017 kam marr ekspuls nga Franca me afat 1 vit dhe vetem me Francen. Me ndryshimet e ligjit qe u be ne Shqiperi mu kthye 3 vjet shcengen , dhe afati i ndalimit nga Shqiperia ka perfunduar. A mund te udhetoj i lire tashme neper Europe apo me duhet ndihma e nje avokati per ta fshire nga sistemi? cfare procedure duhet te ndjek? Faleminderit


Qytetari: M. V. Data: 26 August , 2020, Kategoria: Levizje jashte vendit.

One response to “Ekspuls”

  1. 1

    Pershendetje. Me perfundimin e afatit te ndalimit per hyrjen ne zonen Shengen kryhet automatikisht fshirja e tij ne sistem. Megjithate, pavaresisht kesaj, nga autoritetet kufitare ne Shqiperi, apo jashte, mund te kerkohet konfirmimi per kete perfundim. Prandaj eshte e rekomandueshme qe ju te merrni nje pergjigje zyrtare qe konfirmon perfundimin e ndalimit per hyrjen ne zonen Shengen. Per kete mund t’i drejtoheni drejtperdrejte autoriteteve franceze, vete, apo nepermjet nje perfaqesuesi ligjor.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet