Ekspuls

Pershendetje, kam mare ekspuls ne vitin 2000 ne shtetin grek dhe doja te dija neqoftese e kam te mundur te leviz ne shtetin gjerman dhe a figuron ende ne sistem

Qytetari: R.A.
Data: 3 Maj 2023, Kategoria: Lëvizje jashtë vendit

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje,
    Ju mund te drejtoni nje kerkese per verifikim, eshte nje kerkese te cilen ka te drejte ta beje cdo person i interesuar, ose perfaqesuesi i tij ligjor i pajisur me prokure. Ne varesi te shtetit prane te cilit kerkoni informacionin varet dhe nese kerkesa duhet te behet ne gjuhen e vendit, apo mund te behet dhe ne anglisht, por ne cdo rast nuk mund te behet ne shqip. Ne varesi te shtetit varet edhe nese kerkesa mund te dergohet me ane te postes se thjeshte, apo edhe asaj elektronike. Per te marre informacion ju nuk duhet te bashkengjisni asnje dokument tjeter, pervec nje kopje te pasaportes suaj.
    Nderkohe lidhur me heqjen e ekspulsit, kjo do te thote qe duhet te kerkoni nga autoritetet e nje prej shteteve anetare te BE qe te marrin nje vendim per te hequr ndalimin per hyrjen qe ju eshte dhene per ne zonen Shengen. Per te paraqitur nje kerkese te tille duhet qe te keni nje shkak te ligjshem. Shkak i ligjshem konsiderohet bashkimi familjar me nje shtetas te nje prej shteteve anetare, ose nje kontrate pune ne nje prej shteteve anetare.
    Ju faleminderit!

Lini një Përgjigje