Eksperti mjeko-ligjor ne proces gjyqesor

Pershendetje,

Kam nevoje per nje ekspert mjeko ligjor dhe eshte momenti procedural qe me duhet. A mund qe ta zgjedhe une nje privat sipas deshires time apo e zgjedhe vete gjykata? Faleminderit,


Qytetari: V. H. Data: 23 September , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Eksperti mjeko-ligjor ne proces gjyqesor”

  1. 1

    Pershendetje,
    Ju mund te kerkoni ne seance te caktohet eksperti qe ju propozoni. Nese jep aprovimin edhe pala kundershtare, ai ekspert mund te caktohet nga Gjykata. Ne te kundert gjykata do caktoje nje ekspert te pavarur nga lista e eksperteve qe ka ne dispozicion.
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet