Ekspert kontabel

Pershendetje,

Desha te ju pyes nëse mund të më ndihmoni me nje ekspert kontabel, pasi po përgatitem për nje proces gjyqësor kundrejt nje banke të nivelit të dytë dhe para së ta bëj këtë me duhet ky akt ekspertimi. A ka nje regjister ekspertesh, te cilit mund t’i referohem per perzgjedhje? Faleminderit,


Qytetari: F. T. Data: 1 May , 2020, Kategoria: Uncategorized.

2 responses to “Ekspert kontabel”

 1. Elona Mone Elona Mone says:

  Pershendetje!

  Ne faqen zyrtare te Ministrise se Drejtesise http://drejtesia.gov.al/regjistri-elektronik-i-eksperteve/ ju mund te gjeni te azhornuar listen e eksperteve sipas natyres se ceshtjes qe kerkoni te zgjidhni.

  Gjithashtu ne faqet zyrtare te gjykatave mund te gjeni listen e eksperteve. Ju mund te klikoni ne faqen gjykata.gov.al, te zgjidhni listen e eksperteve te gjykates se rrethit ku keni vendbanimin dhe aty mund te merrni kontaktin e nje prej eksperteve kontabel qe deshironi.

  Gjithe te mirat!

 2. Pershendetje,

  Krahas referimit ne rregjistrin elektronik te eksperteve qe administrohet nga Ministria e Drejtesise, mund t’i drejtoheni per reference edhe shoqates se profesionisteve kontabel – Institutit te Eksperteve Kontabel te Autorizuar. Per nje informacion me te detajuar mund te aksesoni linkun: http://www.ieka.al/.

  Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet