E drejta per informim

Pershendetje,

Ne rastin kur behet nje kallzim penal ne prani te oficerit te policise gjyqesore, a kam te drejte te marr nje kopje te kallzimit? A kam te drejte te informohem nese kallzimi eshte rregjistruar dhe te kerkoj numrin perkates te protokollit? Faleminderit,


Qytetari: G. P. Data: 16 November , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “E drejta per informim”

  1. Pershedentje! Po, kopjen e kallzimit duhet qe t’jua vene ne dispozicion, si dhe keni cdo te drejte mbi kerkime te ndryshme ne lidhje me te dhenat dhe veprimet e kryera, duke bere kerkese-memorie ne baze te nenit 110 Kodit te Procedures Penale. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet