Dua te marr deshmi penaliteti

Pershendetje,

Kam qene i denuar me pare. Dua te marr nje deshmi penaliteti per te verifikuar dhe kontrolluar gjendjen time gjyqesore. Ky dokument me duhet per proceduren e bashkimit familjar. Ku dhe si mund ta marr kete dokument – deshmine e penalitetit?

Faleminderit


Qytetari: B. G. Data: 15 May , 2020, Kategoria: Uncategorized.

2 responses to “Dua te marr deshmi penaliteti”

 1. Ertil Mecaj Ertil Mecaj says:

  Pershendetje,

  Keni mundesi ta merrni deshmine e penalitetit ne dy menyra:

  1. Nepermjet aplikimit ne cdo dege poste, ose;

  2. Nepermjet aplikimit ne platformen https://e-albania.al/.

  Mesatarisht deshmia e penalitetit vonohet deri ne 15 dite.

  Gjithe te mirat!

 2. Pershendetje!
  Ju mund te beni kerkesen per deshmi penaliteti prane Postes Shqiptare ne qytetin ku ju banoni ose mund te aplikoni online permes platformes e-Albania.
  Faleminderit.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet