Dua te emigroj me femijen, por ish bashkeshorti jep autorizim

Pershendetje,

Jam nje nene e divorcuar dhe dua te emigroj. Kam nje femije 4 vjec, por ish bashkshorti nuk me jep prokuren qe te largohet femija. Si duhet te veproj? Ju lutem a ka ndonje menyre ligjore? Faleminderit,


Qytetari: M. D. Data: 21 July , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Dua te emigroj me femijen, por ish bashkeshorti jep autorizim”

  1. Pershendetje. Ne rast te refuzimit per nenshkrimin e deklarates noteriale nga njeri prind, per te autorizuar daljen jashte territorit te femijes me prindin tjeter, ky i fundit ka te drejte qe t’i drejtohet gjykates. Kerkesa duhet te shoqerohet me dokumentacionin qe provon arsyen e kerkeses per te dale jashte vendit. Gjate gjykimit, gjykata do te caktoje edhe nje ekspert psikolog, per te bere vleresimin e interesit me te larte te femijes.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet