Dua te bej nje kerkese zyres federale e administrates

Per nje problem timin qe kam, me duhet te marr nje dokument qe kam apo nuk kam probleme me shtetin gjerman. Si duhet ta bej kerkesen? Kujt t’ia drejtoje dhe procedura qe duhet te ndjeke?


Qytetari: B. S. Data: 16 September , 2019, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Dua te bej nje kerkese zyres federale e administrates”

 1. 1

  Per cdo kerkese te lidhur me te dhenat tuaja ne sistemin Shengen, autoriteti kompetent ne shtetin gjerman eshte:
  Division ZV 34 of Federal Criminal Police Office (BKA) (Divizioni ZV 34 i Zyres Federale te Policise Kriminale).
  Ju mund ti dergoni nje kerkese ne gjuhen angleze, ose gjermane, ku te parashtroni se cili eshte informacioni konkret qe ju kerkoni.
  Kerkesen e dergoni nepermjet sherbimit postar ne adresen:
  Federal Criminal Police Office – Bundeskriminalamt
  ZV34 – Petenten
  65173 Wiesbaden
  Germany
  Pergjigjia nga autoritetet gjermane ju vjen serish nepermjet sherbimi postar, prandaj ju duhet te dergoni nje adrese te sakte dhe te plote postare ne Shqiperi.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet