Dua te anulloi takimin per pashaporte

Pershendetje,

Kam aplikuar ne e-Albania per nje pashaporte biometrike dhe karte identiteti, por me duhet ta anulloi takimin per arsye se me duhet te aplikoje bashke me dy femijet e mi dhe nusen ne te njejten kohe. Nuk po di sesi mund ta anulloje takimin. A mund te me ndihmoni me nje informacion? faleminderit


Qytetari: A. A. Data: 28 July , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Dua te anulloi takimin per pashaporte”

  1. Pershendetje
    Ju informojme se ne web e-albania.al nuk ka nje opsion anullim te dates per aplikim per pasaporte.
    Ju mund te provoni te rezervoni nje date tjeter kur ju e keni me te arsyeshme nepermjet ealbania.
    Aleat shpk e cila realizon pasaportat dhe kartat e identitetit ne webin e saj zyrtar nuk ka nje adrese ose nr tel qe te komunikoni per te marre nje pergjigje ne lidhje me problematiken tuaj , ndaj ju ftojme te kontaktoni ne adresen helpdesk@e-albania.al per cdo paqartesi qe keni.
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet