Probleme me kredine

Pershendetje,

A mund te me ndihmoni me konsulence ne lidhje me kredinë se nuk po e përballoj dot. Si mund te me blihet kredia nga nje bank dhe qe t’a kem kestin me te ulet?  Ju lutem me ndihmoni nese eshte e mundur.

Faleminderit,


Qytetari: V. M. Data: 24 July , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Probleme me kredine”

  1. Pershendetje! Ju duhet ti drejtoheni analistit te kredise dhe drejtorit te deges ku ju keni mare kredine, duke kerkuar ristrukturim kredie. Nese nuk jua miratojne, drejtohuni ne nje banke tjeter duke i kerkuar blerjen e kredise, por me kusht miratimin e saj me afat me te gjate. Nese performanca e pageses se kredise ka qene e mire, me probabilitet te larte, banka tjeter jua miraton . Rekomandohet banka ku keni llogarine e pages, ne rast se nuk eshte banka qe aktualisht keni kredine. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet