Ankim ndaj punonjeses se Zyres se Gjendjes Civile

Pershendetje,

Dua te ankohem per nje punonjese te Z.GJ.C-sē, ne Drejtorine e Pergjithshme. A mund te me ndihmoni me nje adrese e-maili apo numer kontakti te Drejtorise se Pergjithshme te Z.GJ.C-së?

Faleminderit,


Qytetari: ?. ?. Data: 22 May , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Ankim ndaj punonjeses se Zyres se Gjendjes Civile”

  1. 2

    Pershendetje! Ju mund te procedoni me ankese permes portalit e-Albania ose me nje ankese me shkrim, drejtuar Drejtorise se Pergjithshme te Gjendjes Civile, Tirane.
    Ne ankese ju duhet te parashtroni problematiken qe ju keni, dhe ta depozitoni me poste, me lajmerim marrje! Ankeses t’i bashkangjisni cdo te dhene ose prove shkresore qe ju dispononi. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet