Drejtim mjeti ne gjendje jo te rregullt

Pershendetje,

Si mund te liroj makinen time nga prokuroria e Fierit pasi e kam kryer denimin me nje vit burg dhe nje vit heqje patente per drejtim mjeti ne gjendje jo te rregullt per alkol? Ju lutem te me ndihmoni se kjo eshte e padrejte. Une bera nje vit burg dhe nuk isha perserites. Kam vendimin e gjykates qe shkruan te me kthehet mjeti me gjithe dokumentacionin e tij. Interesohem te gjykata dhe prokuroria dhe nuk merrem dot vesh. Cfare duhet te bej? Ju lutem dhe nje here te me ktheni nje pergjigje se jam shum i shqetesuar per kete problem. Faleminderit per kohen qe do me kushtoni.


Qytetari: O. M. Data: 24 January , 2021, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Drejtim mjeti ne gjendje jo te rregullt”

  1. Pershendetje
    Ju mund t’i drejtoheni zyres se permbarimit shteterore ose privat, per te kerkuar ekzekutimin e vendimit gjyqesor, per pjesen e disponimit ku shprehet per kthimin e sendit (makines). Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet