Dosja e mezhgoranit

Kam kunatin dhe te gjithe te arrestuarit qe u kapen para 8 muajve kane dale dhe po mbajne 3 veta te keputur qe nuk kan asnje prove dhe para 1 jave u mbyllen hetimet dhe e lane arest me burg shpresoj te na ndihmoni.


Qytetari: L. K. Data: 27 October , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Dosja e mezhgoranit”

 1. 1

  Pershendetje

  Ju bejme me dije se Juristet e platformes ofrojne vetem keshillim ligjor falas.
  Nese keni ndonje pyetje konkrete ju ftojme te na e percillni nepermjet platformes ose te telefononi ne numrin pa pagese 0800 10 10.

  Nga sa ju referoni, ceshtja juaj ka nevoje te ndiqet gjithashtu nga nje avokat, i cili t’ju asistoje me perpilimin e ankimeve perkatese, nese eshte rasti. Ne rast se nuk keni mundesi te paguani nje avokat, ju mund ta perfitoni ate pa pagese, nese plotesoni kushtet e Ligjit 111/2017. Per t’ju orinetuar lidhur me kerkesat e ligjit dhe procedurat e perfitimit te avokatit pa pagese, ju mund te kontaktoni me juristet ne numrin e mesiperm.

  Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet