Dorheqje pa vetedije dhe nen presion dhe ne rrethana te demoralizuar dhe ne rrethana shum te kqia psikologjike ashtu edhe shpirterore

Pas 11 viteve pune me therrasin dhe me komunikojn per arsye shum banale dhe me komunikojne largim te menjehershem nga puna,dhe duke pare gjendjen kritike psiqike dhe te renduar me moren firme si dorheqje nga puna me deshiren time.dhe duke me thene qe sperfitoj asgje prej gjeje pervec se lejeve qe sjan bere.deri ne vitin 2022 as me dhan kopje te asaj cka kam firmos as as gje prej gjeje 11 vite pune

Qytetari: A.C.
Data: 3 Korrik 2023, Kategoria: Punë

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje,
    Nese ju gjykoni se nderprerja e punes eshte bere ne kushtet e mashtrimit, mund te drejtoheni prane prokurorise ne vendbanimin tuaj, gjithashtu ju keni të drejtë të ngrini padi kundër punëdhënësit në gjykatë, brenda 180 ditëve nga dita e përfundimit të afatit të njoftimit duke kërkuar dëmshpërblim për zgjidhjen e kontratës pa shkaqe të justifikuara.Nese jeni ne pamundesi ekonomike, mund te paraqiteni prane Qendrave te Sherbimit te Ndihmes Juridike Paresore ne vendbanimin tuaj per te perfituar sherbim ligjor falas.
    Faleminderit!

Lini një Përgjigje