Dogana, taksat dhe perjashtimet

Pershendetje,

Jane disa produkte qe jane me ero1 nga Bashkimi Europian dhe kur futen ne Shqiperi nepermjet doganes, taksat dhe detyrimet reduktohen ose edhe perjashtohen … por nuk po gjej asnje te dhene, ligj, etj, ne internet ne lidhje me keto norma. Jeni te lutur te me ndimoni. Faleminderit,


Qytetari: b. z. Data: 15 July , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Dogana, taksat dhe perjashtimet”

  1. Pershendetje,

    Per shkak te natyres specifike te informacion qe kerkoni, ju lutemi t’i drejtoheni me kerkese per informacion Drejtorise se Pergjithshme te Doganave. Ne linkun ne vijim mund te gjeni te dhenat e kontaktit: http://www.dogana.gov.al/c/173/332/drejtoria-e-pergjithshme.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet