Divorci. Gjykata civile apo penale!???

Pershendetje! Jam ne nje situate te nderlikuar ku nuk jam I sigurte se si ta nis divorcin me bashkeshortin kur kam prova qe pervec tradhetise, ka marre femijen tone per nje periudhe afro 1 mujore jashte vendit ku jane kryer levizje kriminale. Femija vetem 3vjec. Disponoj vetem deshmi te personave te trete (dhe vete femija qe njef personat ku ka qendruar asaj periudhe) por pa prova vizive!
Si me keshilloni te veproj ne kete rast kur pala tjeter eshte kaq e papergjeshme dhe ka vene ne rrezik femijen duke genjyer dhe mashtruar?
Ju faleminderit!

Qytetari: A.A.
Data: 25 Maj 2022, Kategoria: Familjare, Penale

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

Lini një Përgjigje