Divorci

Pershendetje ,
Si te nis procesin e divorcit kur martesen e kam bere ne Shqiperi por jetoj ne emigrim dhe nuk mund te shkoj ne Shqiperi per ta nis procesin.
Mund ta bej kete dikush tjeter permes meje ?


Qytetari: D. V. Data: 29 September , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Divorci”

  1. 1

    Pershendetje,
    Zgjidhja e martese behet ne gjykaten e rrethit gjyqesor ku keni pasur vendbanimin e fundit te perbashket ne shqiperi (ku keni gjendjen civile), ose vendbanimin e te paditurit. Ne cdo rast edhe nese ju emeroni nje perfaqesues ligjor (me ane te prokures), per tju perfaqesuar ne procesin e zgjidhjes se marteses ne gjykate, ju patjeter duhet te jeni prezent ne seancen e pajtimit.
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet