Divorci

Pershendetje dhe ndjese per shqetesimin e tepert. Nese do ishte e mundur do doja te ishit me konkrete ne lidhje me pyetjen e pageses se avokatit, pavarsisht marreveshjes ndermjet paleve gje te cilin nuk e bera qe ne fillim, por i dhashe 600 mije leke te vjetra dhe nese do duheshin me shume do ja jepja dhe nese ka teprice do me ktheheshin. Dhe do mundohem te jem sa me e qarte ne lidhje me ceshtjen dhe te merrja nje pergjigje sa me konkrete. Hapa nje gjyq divorci dhe u be vetem seanca e pare. Pyetesori nga gjykatesi dhe arsyet pse do divorcohesha dhe seancat e tjera i pezullova. Ne kete takim kisha dhe avokatin qe na perfaqesonte te dyve, gje qe gjykatesi i tha qe nuk i perfaqeson dot te dy dhe e largoi jashte dhe vazhdoi me pyetesorin sic edhe ju e dini si fuknsionon. Nga shuma qe ju permenda pak me larte jane paguar edhe shpenzimet e gjyqit. A me detyrohet te me kthej diçka nga keto leket, apo i detyrohem akoma, plus qe kontraten e marreveshjes per zgjidhje martese e beri noteri dhe ja dorezova avokatit. Faleminderit dhe ju lutem serish te merrja nje pergjigje sa me te qarte.


Qytetari: E. L. Data: 24 September , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Divorci”

  1. 3

    Pershendetje,

    Ne rast se pagesa juaj eshte shoqeruar me nje fature tatimore te leshuar nga avokati (per te njejten shume), ju nuk mund te kerkoni pas kete pagese dhe ajo i perkon vetem sherbimit ligjor te ofruar nga avokati, pra nuk konsiderohet per efekt te shpenzimeve gjyqesore.
    Edhe ne rast se nuk keni asnje fature te leshuar nga avokati, ne kushtet e mungeses se nje marreveshje, serish nuk mund te kerkoni mbrapsht pagesen, pervec rastit nese arrini nje dakortesi me avokatin.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet