Divorc

Pershendetje,
Para pak kohesh kisha nje gjyq per urdher mbrojtje dhe ish-bashkeshortja ime permendi qe me 15 shtator kam gjyqin per divorcin. Por mua akoma nuk me ka ardhur akoma asnje flete thirrje. A mund te me thoni sa dite para dates se gjyqit per divorc vjen thirrja? Faleminderit


Qytetari: E. L. Data: 12 September , 2020, Kategoria: procedura gjyqesore.

One response to “Divorc”

  1. 1

    Pershendetje,

    Njoftimet kryhen nga gjykata dhe nuk kane ndonje afat te percaktuar. Nese ju nuk jeni njoftuar rregullisht per seancen, gjykata ka detyrimin te mos kryeje asnje veprim ne ate seance dhe ta shtyje seancen per t’ju derguar njoftim te rregullt.
    Ne cdo rast, per informacion mund te paraqiteni prane sekretarise se gjykates ose mund te kerkoni ne webin zyrtare te gjykates se kur eshte caktuar seanca.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet