Dita e nderprerjes se marrdhenies se punes

Pershendetj te nderuar!
Pyetja qe une kam eshte: dita e nderprerjes se marrdhenies se punes, a konsiderohet dite pune? Nese po, a ka nje baze ligjore? Cili eshte akti konkret qe e sqaron?

Faleminderit!

Qytetari: S.J.
Data: 20 Maj 2023, Kategoria: Puna

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Përshëndetje,
    Po, dita e fundit e punës është ditë pune pasi dhe në terminologji konsiderohet e tillë.
    Akti që e rregullon është Kodi i Punës dhe përgjigjja del nga interpretimi i dispozitave të tij. Specifikisht, ditë pune e pa paguar është vetëm në situatat që referon ky Kod dhe ndër to nuk është rasti i “ditës së fundit të punës”.
    Faleminderit

Lini një Përgjigje