DHURIMIN E BIZNESIT DJALIT

Pershendetje !
Jam administrator i subjektit regjistruar si person fizik dhe me pergjegjsi tatimore tatim mbi fitimin. Dua te ja kaloj gjithe biznesin djalit dhe heq dore nga gjithcka ne lidhje me kte biznes ! Si duhet te veproj ?

Qytetari: K.Z.
Data: 8 Dhjetor 2022, Kategoria: Kontrata, Tregtare

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje. Persa kohe veprimtaria tregtare eshte e regjistruar si person fizik, atehere ju nuk jeni administratori, por vete personi tregtar. Kjo veprimtari nuk mund te kalohet me veprim juridik, pasi eshte e lidhur me vete personin. Megjithate ju mund te mbyllni personin tuaj fizik dhe djali te hape nje subjekt tjeter tregtar, e cila do te ushtroje te njejten veprimtari qe ju ushtornit me pare.

Lini një Përgjigje