Dhurimi prone ndermjet motrave

Mirmbrema. Jam nga durresi. Kam nje shtepi banese private ne durres te lene nga prinderit mua dhe motres ne 50% seciles. Une dua ti dhuroj motres pjesen time. A duhet te paguajme taksa dhe nese po kush i paguan une qe dhuroj apo motra qe e merr? Dhe si llogaritet. Faleminderit

Qytetari: T.S.
Data: 21 Qershor 2022, Kategoria: Çështje pronësie

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Lini një Përgjigje