Ne vijim te pyetjes: Dhoma avokatise

Pershendetje, faleminderit per pergjigjet tuaja!

Ashtu sic ju na sugjeruat, shoqja ime i shkruajti ne e-mailin e Ndihmes juridike, ku me thane qe i kemi derguar shkrese dhomes avokatise per caktimin e av. qe me date 30.07.2020. Gjithashtu i shpjegova se ceshtjen e ka te ngutshme dhe i duhet patjeter perfaqesuesi ligjor.

– por zyra e ndihmes juridike me tha qe eshte kompetence e dhomes se avokatise.

Tani ndoshta dhoma e avokatise nuk do ta caktoj avokatin (pasi mund ta supozoj arsyen perse nuk e cakton).  Ku te drejtohem tani, a kam te drejte une te me caktohet avokat apo jo?  A eshte i vlefshem vendimi i gjykates  qe ka marre forme te prere qe me njeh te drejten e perfitimit te ndihmes juridike dytesore (avokat falas)? Ka kaluar me shume se 30 dite nga shpallja e vendimit.

Perse zyra e ndihmes juridike (MD) nuk e cakton vete avokatin …?

Ju lutem me jepni nje pergjigje, pasi po me humbet e drejta e padise, nuk kam me afat, me duhet patjeter qe ne shtator te hedh padine.

Faleminderit


Qytetari: L. K. Data: 26 August , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Ne vijim te pyetjes: Dhoma avokatise”

  1. 2

    Pershendetje,

    Per sqarime te metejshme ju lutem te na vini ne dispozicion kontaktet tuaja duke na shkruar ne adresen e emailit: info@juristionline.al

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet