Detyrimi ne te holla

Pershendetje,

Ekzekutimi i vendimit te pensionit ushqimor mbi nje prone (kur nuk ka leke ne banke) mund te behet vetem per kestet e grumbulluara deri ne kete moment apo mund te ekzekutohet tani i gjithe detyrimi qe me perket deri ne moshen 25 vjec qe parashikon ligji? Sepse ekziston bindja qe debitori pas kesaj pasurie qe ka tani…nuk do kete me mundesi pagese? Te lutem me jepni dhe sqarimin tuaj dhe nenet sipas ligjit. Faleminderit,


Qytetari: F. A. Data: 3 October , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Detyrimi ne te holla”

  1. 2

    Pershendetje. Nuk mund te behet ekzekutimi i detyrimit ushqimor te ardhshem, por vetem te periudhes se detyrimit qe ka kaluar dhe kjo jo me shume se gjashte muaj perpara. Pavaresisht pasigurise per gjendjen financiare te debitorit, kjo nuk perben shkak ligjor per te kerkuar ekzekutimin e menjehershem te ketij detyrimi. Ligjerisht ky detyrim lind per secilin muaj me vete.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet