Deshmia e penalitetit

Pershendetje,

Ne maj te vitit 2019 jam denuar me 2 vite sherbim prove ne baze te nenit 59, vepren penale te prodhimit dhe shitjes se bimeve narkotike dhe  nuk kam kryer asnje veper tjeter penale qe prej asaj kohe. Para nje jave aplikova ne e-albania per deshmi penaliteti dhe dal me statusin i denuar. Ju lutem, cfare procedurash duhet te kryej ose te aplikoj per te marre statusin i “pa denuar” sepse me duhet per ceshte pune?

Ju faleminderit,

Qytetari: K.Z.
Data: 27 Qershor 2022, Kategoria: Penale

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

Lini një Përgjigje