Deshmi penaliteti

Pershendetje,

Kam bere kerkese per deshmi penaliteti nepermjet platformes e-Albania, por jane vonuar dhe e kam shume urgjente se ma kerkon punedhenesi. Si te veproje per ta siguruar sa me shpejt kopjen me vule elektronike? Faleminderit,


Qytetari: A. K. Data: 23 February , 2021, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Deshmi penaliteti”

  1. Pershendetje,
    Koha e nevojshme e marrjes së ketij shërbimi eshte 6 ditë nga momenti i hyrjes në Sektorin e Gjendjes Gjyqësore. Dëshmia me vulë elektronike dërgohet në seksionin “Dokumentet e mia” te hapësira juaj në portalin e-Albania. Për çdo pyetje apo paqartësi mbi përdorimin e shërbimit mund të kontaktoni në adresën helpdesk@e-albania.al . Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet