Deportim

Pershendetje,

Une kam pas nje debim nga Gjermania me 23.11.2020. Me kane dhene nje leter dhe me kane vendosur nje vule ne pasaporte ku me shenon DEPORTED. Me duket se kam edhe nje gjobe, por nuk kam asnje te dhene, sesi mund ta paguaje gjoben, se ku mund te paguaje. Dua te di nese kam ndalese dhe nese e kam vetem per Gjermani apo per te gjithe zonen Schengen? Si dhe ku mund ta marr kete informacion? Faleminderit,


Qytetari: B. . Data: 6 February , 2021, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Deportim”

  1. Pershendetje. Vendet anetare te Bashkimit Evropian kane kufij te jashte te perbashket dhe si rezultat ndalimi per te hyre ne njerin prej tyre, eshte i vlefshem per te gjitha vendet. Per te marre nje informacion lidhur me statusin tuaj, vleren e gjobes dhe mundesine per ta paguar, duhet t’i beni nje kerkese per informacion autoriteteve gjermane. Duhet te keni parasysh se me statusin i deportuar nuk ju lejohet te levizni drejt vendeve te zones Shengen as nga autoritetet shqiptare, pa nje konfirmim qe tashme periudha e ndalimit ka perfunduar. Kjo ne baze te nje Urdheri te Drejtorit te Pergjithshem te Policise se Shtetit.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet