Deportim nga shteti Gjerman

Pershendetje!
Jam deportuar nga shteti gjerman dhe me kane thene qe me kane ndaluar veten gjermanine per 2 vite e 6 muaj. Ku mund te marr informacion te sigurte qe e kam te ndaluar vetem gjermanine dhe jo shtetet tjera

Qytetari: F.S.
Data: 19 Prill 2023, Kategoria: Lëvizje jashtë vendit

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Përshëndetje,
    Deportimi i marrë nga një shtet i zonës “Schengen” është automatikisht i vlefshem për të gjithë shtetet palë të saj (që janë njëkohësisht edhe shtete të Bashkimit Evropian).Ju mund të bëni një kërkesë pranë autoriteteve kompetente gjermane, për t’u informuar lidhur me afatin e ndalimit për të hyrë në zonën Schengen.
    Ju faleminderit!

Lini një Përgjigje