Deport

Pershendetje,

Kam deport nga gjermania. Kam nevoje per sqarime/informacion  rreth kohes se ndalimit tim ne shengen? Faleminderit


Qytetari: E. S. Data: 15 November , 2019, Kategoria: Levizje jashte vendit.

One response to “Deport”

 1. 1

  Pershendetje,
  Mund t’i drejtosh nje kerkese me shkrim, ne gjuhen angleze, zyres kompetente ne Gjermani. Duhet te dergosh te sakta, emrin, mbiemrin, atesine dhe datelindjen, per te shmangur ngaterresa te mundshme. Sherbimi eshte pa pagese. Shkresen e dergon nepermjet sherbimit postar ne gjuhen angleze apo gjermane. Adresa ku duhet ta dergosh eshte:
  Bundeskriminalamt
  – SIRENE Büro –
  D – 65173 Wiesbaden
  Tel.: ++611 551 65 11

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet