Denoncim

Përshëndetje!
Ku mund të kryej denoncim në lidhje me shqetësimet që vijnë nga një klerik?
Si mund të procedohet penalisht per akuzimet dhe shqetesimet ndaj njerezve?
Cilat jane bazat ligjore?

Qytetari: Z.J.
Data: 19 Shtator 2022, Kategoria: Legjislacion

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje,
    Eshte e paqarte se cilat jane veperimet apo shqetesimet konkrete qe kleriku ka kryer ndaj jush, per te dhene nje sqarim te sakte ligjor se nese keto veprime perbejne ose jo veper penale, e nese perbejne veper penale, cila eshte vepra penale konkrete.
    Nderkohe, ne cdo rast, ju mund te drejtoheni prane organit te Policise per te bere kallezimin penal perkates, me pas do te jete organi i akuzes qe do te shohi nese shqetesimet konkrete perbejne ose jo veper penale.
    Faleminderit!

Lini një Përgjigje