Dëftesa e shkollës së mesme

Pershendetje!!Kam mbaruar shkollen e mesme bujqesore- ne vitin 1992 dhe nuk jam paisur me deftesen perkatese!!!Si mund ta siguroj kete deftese pasi shkolla ku kryeva studimet eshte mbyllur !!Me duhet3per document ne Greqi!!Ju faleminderit!!!

Qytetari: A.C.
Data: 2 Shkurt 2023, Kategoria: Arsimi

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje,
    Drejtohuni me kerkese Arkivit Qendror,kerkesat kryhen prane sherbimeve postare, nese deftesa/diploma nuk gjenden as prane Drejtorise perkatese te Arkives, atehere ju mund te provoni t’i drejtoheni Gjykates me nje kerkese per Vertetimin e Faktit te kryerjes se studimeve. Ne kete rast procesi i te provuarit eshte i veshtire dhe ju krahas deshmitareve do t’ju duhet patjeter te siguroni prova shkresore, qofte edhe te terthorta qe e provojne kryerjen e studimeve. Per me teper fakti i perfundimit te studimeve eshte i lidhur dhe me vleresimin perkates te notave, qe eshte e pamundur te kryhet ne rruge gjyqesore.
    Faleminderit!

Lini një Përgjigje