cfare parashikon ligji?

Perse infermieret ne kliniken e Neonatologjise ne Maternitetin e Durresit nuk e perfitojne veshtiresine e reanimacionit dhe 3 mjeket neonate po?! Faleminderit,


Qytetari: m. h. Data: 14 October , 2019, Kategoria: Uncategorized.

2 responses to “cfare parashikon ligji?”

  1. Si fillim duhet te njihemi me aktin konkret se ku bazohet ky refuzim, ose perjashtim ne lidhje me ju, pasi pa nje akt konkret nuk mund te gjejme nje zgjidhje ose ndihme

  2. Për të dhënë një mendim të saktë në lidhje me këtë çështje duhet të kemi edhe dokumentet ligjor që e përcaktojnë këtë. Megjithatë Urdhri i cili parashikon shpërblim për vështirësi pune vetëm për një kategori punëmarrësish, është diskriminues për punëmarrësit e tjerë. ky Urdhër mund të goditet me mjetet procedurale në Gjykatën Administrative të Shkallës së Parë me Objekt “Ndryshimin e Urdhrit për shkak se është diskriminues” Detyrimin e Organit që e ka nxjerrë të përfshijë të gjithë punonjësit”.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet