Cfare ndodh me ceshtjen?

Pershendetje !Kam nje ceshtje ne proces gjyqesor por dua te bej kallezim per prokurorin e ceshtjes. Ajo qe do te doja te dija eshte se cfare ndodh me ceshtjen ? Pezullohet apo vazhdon gjykimi paralelisht. Po kur ceshtja kthehet per rihetim dhe prokurorit te ceshtjes i eshte bere kallezim penal cfare ndodh me ceshtjen ?Faleminderit!


Qytetari: E. V. Data: 24 August , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Cfare ndodh me ceshtjen?”

  1. Pershendetje,
    Kallezimi ndaj prokurorit nuk perben shkak per pezullimin e gjykimit. Si rregull, nese ceshtja kthehet per rihetim, ajo nuk i nenshtrohet shortit, por duhet t’i kaloje te njejtit prokuror, pervecse ne kushtet e perjashtimit te prokurorit nga hetimi i ceshtjes.
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet