cfare ndihme mund te perfitoje?

Jam nje qytetar dhe dua te me pyes nese do kem ndonje mundesi per te perfituar ndihme ne kete situate. Une kam 3 muaj qe kam nje biznes te vogel, ku jam i punesuar vete, por i pa rregjistruar askund. Jam me 4 anetar ne familje dhe vetem une punoja per t’i ushqyer. Po behet nje muaj qe nuk marr asnje lek.  Ju lutem me thoni se cfare mund te perfitoje nga paketa e qeverise?


Qytetari: A. K. Data: 3 April , 2020, Kategoria: Uncategorized.

7 responses to “cfare ndihme mund te perfitoje?”

 1. Pershendetje!
  Ne kategorine e subjekteve qe mund te perfitojne nga paketa e ndihmes ekonomike te miratuar nga Keshilli Minisrave, nuk perfshihen subjektet qe nuk e kane te regjistruar aktivitetin tregtar qe ushtrojne. Faleminderit,

 2. Pershendetje ,
  Ne momentin qe ju nuk figuroni i regjistruar si person fizik me qellimin e ushtrimit te veprimtarise tregtare, ju nuk mund te perfitoni nga paketa ekonomike e shpallur per perballimin e situates dhe efekteve qe sjell perhapja e COVID-19. Faleminderit,

 3. Në rast se nuk je e regjistruar nuk përfiton nga paketa e ndihmës ekonomike.

 4. Ne lidhje me kete fakt, ju nuk perftitoni nga paketa e qeverise, per arsye se ushtroni aktivitet te paregjistruar, pra ligjerisht nuk ekzistoni si biznes dhe kjo pakete aktuale nuk parashikon perfitime per bizneset e paregjistruara.

 5. Spiro Maliqi Spiro Maliqi says:

  Pershendetje

  Neqoftese ju nuk e keni regjistruar aktivitetin tuaj prane organeve kompetente dhe nuk figuroni ne listen e tatimpaguesve si biznes i vogel, atehere nuk mund te perfitoni nga paga qe ka akorduar qeveria per bizneset e vogla, te cilat nuk e kalojne xhiron vjetore prej 140 miljon lekesh te vjetra.

 6. Pershendetje
  Nese ju nuk jeni i regjistruar per ushtrim te veprimtarise tregtare, nuk keni te drejte te aplikoni per te perfituar nga nismat e qeverise te ndihmes ekonomike si rezultat i pandemise .

 7. Pershendetje,nese ju nuk jeni i regjistruar si person fizik per ushtrimin e veprimtarise tregtare, nuk keni te drejte te aplikoni per te perfituar nga programet e ndihmes ekonomike te miratuara nga qeveria, si rezultat i situates se krijuar.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet