Çështje pronësie

Kam marre lejen e legalizimit ne korrik 2022 ne gusht 2022 aplikova te albania per harte certifikat kartelen me vjen pergjgija qe eshte derguar per afishim ne bashkine 45 dite she mbas 45 ditesh apliko per rf2 .aplikova per rf2 dhe bej nje av zero pa pagese dhe me thon akoma skemi pergjigje nga Bashkia dhe nuk procedojm dot .thone e kemi derguar me nr protkolli ne shtator 2022 por nuk na ka kthyer pergjigje bashkia prandaj nuk procedojm si te veproim kane kaluar 6 muaj dhe po e njejta pergjigje

Qytetari: L.T.
Data: 2 Shkurt 2023, Kategoria: Civile, Pronësi

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

 1. Pershendetje,
  Ju mund te drejtoheni prane Bashkise perkatese per te marre informacion mbi afishimin e shkreses se ASHK, si dhe te merrni kthim pergjigje, nga ku mund ta ngarkoni ne AV.0, portali e-Albania.
  Gjithashtu ju rekomandojme te ribeni nje AV.0, duke bashkelidhur kerkese per veprim nga ashk, marrje informacioni mbi arsyen e voneses se dokumentacionit, leshim certifikate, karte, harte kadastrale, nese nga ASHK, nuk kthehet pergjigje ju mund te drejtoni ankese prane portalit qeveritar shqiperiaqeduam, ne linkun si ne vijim: https://www.shqiperiaqeduam.al/
  Ne ç’do kohe mund te paraqesni kerkese per informacion zyrtar te pasurise, linku si me poshte:
  https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx?service_code=9477
  Faleminderit!

Lini një Përgjigje