Çështje pronësie

Pershendetje kam marre lejen e legalzimit te shtepise ne korrik 2022 ne gusht kam aplikuar per certifikat harte kartele .me vjen pergjigja qe e kemi derguar per afishim 45 dite ne bashkine .Mbas 45 dite bej aplikim rf2 dhe nje av zero dhe me vjen pergjgija te e albania qe nuk procedojm dot se nuk ka ardhur pergjigja w afishimit.E kemi derg ne gusht me nr protokolli ne bashkie por skemi marre pergjigje .Si mund te veproj kush e ka fajn ne kete rast ashk e k derguar se letren e dergimit e kam dhe une qe I ka nis bashkise me nr profokolli .ku qendron problemi si te veproj.ka kaluae 6 muaj

Qytetari: L.T.
Data: 2 Shkurt 2023, Kategoria: Pronësi

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

 1. Pershendetje,
  Ju mund te drejtoheni prane Bashkise perkatese per te marre informacion mbi afishimin e shkreses se ASHK, si dhe te merrni kthim pergjigje, nga ku mund ta ngarkoni ne AV.0, portali e-Albania.
  Gjithashtu ju rekomandojme te ribeni nje AV.0, duke bashkelidhur kerkese per veprim nga ashk, marrje informacioni mbi arsyen e voneses se dokumentacionit, leshim certifikate, karte, harte kadastrale, nese nga ASHK, nuk kthehet pergjigje ju mund te drejtoni ankese prane portalit qeveritar shqiperiaqeduam, ne linkun si ne vijim: https://www.shqiperiaqeduam.al/
  Ne ç’do kohe mund te paraqesni kerkese per informacion zyrtar te pasurise, linku si me poshte:
  https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx?service_code=9477
  Faleminderit!

Lini një Përgjigje