Çështje penale

Para 3 vitesh kemi pas një konflikt me nje vajze nga Kosova me saktësisht nga prizreni sherri ka ndodh në Kosove dhe aty për aty e kemi mbyllur çështjen por tani mbas 3 vitesh na vjen një dokument që jemi të paditur nga personi në fjalë dhe kemi një gjobë që rrjedhon nga 250€ deri në 1000€ dhe pyetja ime eshte për dhune fizike pa pasoja të rënda sepse eshte vetëm një shuplak nga une dhe 3 motrat e mia cili eshte kodi penal dhe a mundeni te me shpjegoni pak më mire ose të kontaktoj me ju te flas të ju shpjegoj me mire

Qytetari: V.C.
Data: 22 Gusht 2022, Kategoria: Penale

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje.
    Platforma juristionline.al ofron keshillim ligjor lidhur me legjislacionin shqiptar dhe praktikat e autoriteteve publike shqiptare. Pyetja qe ju keni adresuar ka te beje me interpretim te legjislacionit te shtetit te Kosoves, prandaj nuk mund t`ju ofrojme keshillim per pyetjen e adresuar prej jush.
    Ju keshillojme te viheni ne kontakt ne Republiken e Kosoves per tiu sqaruar situaten juridike ne lidhje me demshperblimin per shkak te dhunes se ushtruar .
    Faleminderit

Lini një Përgjigje