Ceshtje penale

Pershendetje,

Ju lutem nese zoterojme me akt noterial faljen nga pala e demtuar dhe ku vetdeklaron qe ne momentin kur u qellua me arme u largua nga aty, a ka mundesi te bjere akuza e tentatives se vrasjes sepse eshte shume e rende? dhe a kane vlere ne gjykate te dhenat personale te personit pasi eshte kryefamiljar jetojme me qera, pa pune, me kredi, une dhe femija 4 vjec jemi te dy me ilace semure? A nuk njeh ligji denim alternativ ne keto kushte? Flm


Qytetari: G. B. Data: 24 June , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Ceshtje penale”

  1. 1

    Pershendetje,

    Sa ju relatoni kerkohet ndryshimi i kualifikimit te vepres penale. Deklarata e pajtimit dhe rrethanat familjare ndikojne ne uljen e denimit, por jo per te ndryshuar akuzen, pra kualifikimin e vepres penale, ate te vrasjes se mbetur ne tentative.
    Akuza mund te ndryshoje, ne rast se Prokuroria dhe me pas gjykata, vendosin te pyesin edhe njehere personin e demtuar dhe ne varesi te deshmise se tij dhe vleresimit te provave e rrethanave te tjera, binden qe qellimi i bashkeshortit tuaj nuk ka qene vrasja, por thjesht kanosja apo demtimi i prones. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet