Ceshtje gjyqesore e rregjistruar me dy here

Pershendetje,

Kam nje ceshtje zgjidhje martese ne Gjykaten e Tiranes dhe gjyqtari e ka rregjistuar ceshtjen tone me dy numra. Tek numri i pare jane seancat deri ne janar 2020, ndersa ndersa te numri i dyte jane te gjitha seancat. Si shpjegohet kjo? Faleminderit,


Qytetari: M. S. Data: 27 July , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Ceshtje gjyqesore e rregjistruar me dy here”

  1. Pershendetje. Per kete duhet te interesoheni prane sekretarise se gjykates se rrethit gjyqesor Tirane. Informacionin prane kesaj gjykate e keni te disponueshem cdo dite ne orarin 9:00-15:00. Kini parasysh qe gjate muajit gusht, gjykata eshte e mbyllur. Faleminderit,

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet